На 47! Има ли бебе в корема на Мариана Векилска?

0

- Advertisement -

Мариана Векилска е бременна, гръмнаха изданията малко след появата й в студиото на „България в 60 минути“.

Въпреки че е на 47 години мнозина побързаха да я поздравят с очакваното ново попълнение в семейството. Под внимание обаче не взеха възможността журналистката да не е бременна, а просто да е надебеляла.

Ще припомним, че от години Векилска се бори с излишните килограми. От момента, в който се върна от Брюксел, до днес тя прави неимоверни усилия, за да може да придобие някакъв приличен вид. И ако на моменти се смята, че успява, то в други, какъвто е изявата й в телевизионното предаване, истината се оказва коренно различна.

Вталената сива рокля, с която тя се появи в ефир, очертаваше неимоверно закръгления й корем. В друга ситуация и при друг човек подобна обиколка на талията неимоверно би означавала бременност.

Но в корема на Мариана едва ли има бебе, последваха коментарите онлайн.

Самата тя явно осъзнаваше колко неподходяща е изборът на тоалет, защото правеше всичко възможно, за да застава срещу камерата фронтално, но никога в профил.

След като обсъдиха фигурата й щателно, коментиращите се насочиха й към любовния й живот, откъдет евентуално би изскочила някоя бременност. Но след раздялата й с колегата Симеон Колев на хоризонта се явяват само мимолетни връзки, но нищо сериозно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече