На 47! Има ли бебе в корема на Мариана Векилска?

0

- Advertisement -

Мариана Векилска е бременна, гръмнаха изданията малко след появата й в студиото на „България в 60 минути“.

Въпреки че е на 47 години мнозина побързаха да я поздравят с очакваното ново попълнение в семейството. Под внимание обаче не взеха възможността журналистката да не е бременна, а просто да е надебеляла.

Ще припомним, че от години Векилска се бори с излишните килограми. От момента, в който се върна от Брюксел, до днес тя прави неимоверни усилия, за да може да придобие някакъв приличен вид. И ако на моменти се смята, че успява, то в други, какъвто е изявата й в телевизионното предаване, истината се оказва коренно различна.

Вталената сива рокля, с която тя се появи в ефир, очертаваше неимоверно закръгления й корем. В друга ситуация и при друг човек подобна обиколка на талията неимоверно би означавала бременност.

Но в корема на Мариана едва ли има бебе, последваха коментарите онлайн.

Самата тя явно осъзнаваше колко неподходяща е изборът на тоалет, защото правеше всичко възможно, за да застава срещу камерата фронтално, но никога в профил.

След като обсъдиха фигурата й щателно, коментиращите се насочиха й към любовния й живот, откъдет евентуално би изскочила някоя бременност. Но след раздялата й с колегата Симеон Колев на хоризонта се явяват само мимолетни връзки, но нищо сериозно.

Прегледана: 1983

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече