Година след ужаса! Жената до Милен Цветков: Двамата си казахме всичко!

0

- Advertisement -

Милена Иванова – ЕА е последната жена в преждевременно прекъснатия живот на журналиста Милен Цветков.

Близо година след смъртта му тя се връща още година назад. Толкова, колкото е продължила връзката им, описвайки в детайли какво е имало помежду им в книгата „379 дни с Милен Цветков“.

Това, което прави впечатление, са думите им, че сякаш при последната им среща двамата знаели, че нещо ще се случи. Знаели какво ще се случи.

Той ми каза всичко, спомня си ЕА. И се връща към деня, в който за последно срещнала погледа на Милен.

Той тръгнал веднъж, за да вземе ключа от собствения му апартамент. След по-малко от 5 минути се върнал, защото бил забравил шофьорската си книжка. Тогава именно се състояла последната им среща.

Милена разказва, че минало време след зловещия инцидент преди тя да възстанови в съзнанието си погледа на Цветков от този момент. Сякаш нещо в него издавало, че той очаква и знае съдбата си. Сякаш очите му излъчвали съкрушена тъга. Без думи той й казвал, че знае, че е силна и че ще се справи.

В „379 дни с Милен Цветков“, колкото й продължила връзката им, ЕА разказва за чувствата и емоциите помежду им. За това как преминал последният ден на журналиста и как т    я все още се учи да живее без него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече