Софке, защо се обезобрази?! (Вижте какво направи Ромската перла с лицето си)

0

- Advertisement -

Софи Маринова си плати за вежди ала разярен терорист!

Ромската перла Софи Маринова беше една от малкото певици, които разчитаха на естествения си чар и визия. А феновете я харесваха именно заради това. Доскоро…

Макар и леко закъсняла, Софчето не остана по-назад от все по-пластмасовите си колежки и предприе крути мерки по… обезобразяване. Както се вижда от последните й снимки, Маринова се е сдобила с вежди от типа разярен терорист.

Окосмението над очите й (което е или нескопосно направен микроблейдинг, или нескопосен перманентен грим), е по-скоро зловещо, отколкото красиво.

Знаем, че веждите са една от най-важните части от лицето и както могат да „отворят“ погледа и да накарат физиономията ни да „светне“, така са в състояние и да ни превърнат в чучело. Е, за жалост, Софка е постигнала второто.

Фенове са потресени от дебелите, гарвановочерни и остро скосени отпред линии, все едно нарисувани с флумастер. Това категорично загрозява Софи Маринова, но явно тя си се харесва.

А дано да не й хрумне и на „дърти години“ да си смени носа като Камелия, че играта хептен ще загрубее, коментират потребители в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече