Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
СКАНДАЛ! Ето защо Михаела Маринова НЕ МОЖЕ да изпълни „Огън от любов“ - Новини от шоубизнеса

СКАНДАЛ! Ето защо Михаела Маринова НЕ МОЖЕ да изпълни „Огън от любов“

0

- Advertisement -

Емблематичната песен на Силвия Кацарова „Огън от любов“ няма да прозвучи в „Като две капки вода“.

Въпреки че при последното завъртане на „Бутона на късмета“ на Михаела Маринова й се падна да пее естрадния хит, парчето ще остане тема табу. В крайна сметка Маринова ще е пее песен на Мария Илиева.

А причината се оказва повече от скандална. В случая мнозина заподозряха Михаела, че по време на подготовката песента й се е сторила прекалено трудно. И поради това самата тя е отказала да се превъплъти в образа на естрадната прима.

Истината се оказва различна.

Под претекст, че иска да включи въпросната песен и още други хитове в бъдещ свой музикален проект, Владислав Стоянов подвел авторите на музиката и текста на „Огън от любов“ да му преотстъпят авторските права.

Оказала се обаче, че той им обещава едно, а в крайна сметка се получава коренно различна действителност, в която някои от най-големите хитове на миналия век са брутално присвоени.

Същото се отнася още за песни на звезди като Кристина Димитрова, Росица Кирилова и други.

По лошото в случая е, че не само Маринова няма да пее „Огън от любов“. Самата Силвия Кацарова, в чието изпълнение песента придоби популярност, няма право да я пее, гласи светската мълва.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече