Андреа Банда Банда през сълзи: Йоко Захариев ми скъси живота! Водещата не спирала да плаче (Всичко за скандала)

0

- Advertisement -

Панелистката в „На кафе“ Андреа Банда Банда отговори на нападките, че е „сивият кардинал“ в предаването. Ководещата бе обвинена от Йоко Захариев, че заради личните им отношения певицата не е била допусната до предаването, където да представи новата си песен.

„Един от най-новите проекти на българската музикална сцена бе отхвърлен и цензуриран заради личностни проблеми и ежедневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андрея Банда Банда, лице на НОВА ТВ. Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан миналата година (април, 2020 г.), който коментира нейната телевизионна, да я наречем, неспособност. Това е и причината ние да получим писмения отказ за премиерата на песента по НОВА ТВ“, оплака се Йоко Захариев.

Късно снощи в типичния си хумористичен стил Банда Банда написа в Инстаграм профила си: „Ако искате да гостувате в предаването – изпратете ми апликацията си и ще я разгледам. Желателно е да не сте ме обиждали гаменски, но ако трябва да съм супер честна – чувствителната ми персона не се взима толкова на сериозно“.

В коментарите под поста настроението на ководещата стана по-сериозно и тя призна, че това й е болна тема. „Нека не намесваме Жената, защото ми скъси живота и ми е забранено да разнищвам. Просто да се смеем на комедията, аз достатъчно ревах тия дни“, призна Андреа Банда Банда.

Според запознати от тв средите панелистката е трябвало да дава писмени обяснения пред продукцията защо е отказала на Йоко и е била помолена да не я коментира да разясняване на случая. Банда Банда се опасявала, че е застрашена от уволнение и заради певицата ще остане без работа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече