Юлиан Вергов подкрепи ХЕЙТА срещу Фънки! Вижте позицията му

0

- Advertisement -

Журито в „Като две капки вода“ Юлиан Вергов подкрепи негативната позиция на зрителите към поведението на Димитър Ковачев-Фънки по време на последния лайф.

Въпреки че са приятели и заедно оценяват представянето на участниците, Вергов открито показа, че не одобрява отношението на музиканта към фолк певеца Азис.

В социалния си профил, където е изключително активен, Вергов отговаря на всеки коментар от свой фен, повечето от които хейтват Фънки.

„Фънки с неговото държание става все по-противен. Според мен и всички правила, журито е да оценява приликите и играта на участниците, а не да демонстрира предпочитания, не да показва лични вкусове към определен тип музика. Съгласна съм да има шеги и закачки, но някои неща идват в повече. Некa се вземат под внимание от продуцента коментарите на всички относно държанието на Фънки“, гласи отзивът на една от фенките на Вергов.

По думите й Димитър Ковачев трябва да бъде премахнат от журито, или най-малкото да му се направи забележка.

Вергов се съгласи с нея, но подчерта, че той няма думата: „Разбирам, но аз не съм продуцент“.

Припомняме, че в понеделник по време на имитацията на Рафи, който влезе в образа на Азис, Фънки най-демонстративно стана и излезе от залата. Той искаше да покаже негативното си отношение към жанра и по-специално към парчето „Сен Тропе“.

„Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа. Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!“, изригна Азис.

Малко след това Веров се изказа ласкаво за интерпретацията на Рафи, който имитираше Азис и не пропусна да подчертае, че уважава старанието на всеки участник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече