Мрежата се спука от хилеж! Дара имитира бургаското барби

0

- Advertisement -

След като в неделя вечер „Забраненото шоу на Рачков” подхвана темата за силикона, виртуалното пространство продължи с интерпретациите.

Това се отнася и за редица родни знаменитости, които намериха начин да развеселят последователите си, работейки върху това кой къде и колко силикон може да си сложи.

Тийн идолът Дара подхвана силикона или по-точно силиконките в лицето на бургаското барби Андреа Иванова, макар и да не го изрече в прав текст. Въпросният образ също беше част от неделното шоу на Рачков и направо накара публиката да плюе три пъти зад рамо, за да не хване уроки.

Дара обаче откровено се забавлява на гърба на изкуствената примадона, като публикува своя вариант на красавицата в личния си профил.

Там, издула джуки със специален филтър, тя влиза в ролята на Сиса. А дали Сиса е Андреа, можем само да гадаем. И иска и още, и още. Не само силикон.

Ще припомним, че иначе скромното в миналото бургаско девойче към днешна дата е плашеща кукла от изкуствени материали. И не само че няма намерение да спре с интервенциите, тя няма намерение да спре и да се излага. Непрестанно повтаря как иска и още, и още, и чанти, и обувки, и какво ли не.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече