Страшно е: Андреа от Бургас хвърли в ужас зрителите на „Забраненото шоу на Рачков“!

0

- Advertisement -

Андреа от Бургас отдавна е минала всички граници на адекватността!

Зрители скочиха срещу „Забраненото шоу на Рачков“, което снощи буквално ги втрещи с появата на Андреа Иванова от Бургас или т.нар. бургаско Барби.

Разбира се, ако съществуваше и минимална прилика с куклата Барби, то тя отдавна да бе спряна от производство. А децата да лекуваха тежък уплах и разстройства…

Андреа Иванова цъфна в ефир пред Рачков в истинската си светлина – без фотошоп, филтри и прочие (не, че последните й вършат работа)… От екрана на телевизорите ни гледаше едно момиче, тотално обезобразено и то по собствено желание.

Устните на Андреа и преди бяха гротескни, но днес вече са нещо страшно. Органът, определен за уста, скоро ще стане по-голям от лицето й. А как успява да се храни, да пие или да целува с него като нормален човек, не е ясно никому.

За да се добере до слава и до книгата за рекорди „Гинес“, бургазлийката целенасочено се съсипва и обезобразява, а зрители настойчиво твърдят, че се нуждае от спешна психиатрична намеса.

Заедно с Андреа в шоуто гостуваше и транссексуален, превърнат в жена. И ако трябва да сме честни, той изглеждаше в пъти по-добре и по-женствен от Иванова.

Андреа обаче продължава да настоява, че се харесва в този си вид като заедно с устата, е започнала все повече да уголемява и бюста си.

Знаем, че известните и сериозни дерматолози у нас като д-р Денкова например, никога не биха се съгласили да угаждат на мераците на Андреа.

Има обаче редица малки клиники и студиа, които без проблем ще продължават да й взимат парите, ако ще устата да й покрие цялата глава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече