Модната марка на Златка Райкова – ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Недоволна клиентка разкри истината за качеството на дрехите (ВИДЕО)

2

- Advertisement -

„На хубав човек всичко му отива… освен дрехите на Златка Райкова.“ /Стара българска поговорка/“

Това е един от най-популярните и лайквани коментари под видеото на клиентка на Златка Райкова. Влогърката Златена Енчева описва подробно преживяването си с марката на плеймейтката Bless и е силно разочарована най-вече от качеството на иначе „луксозните“ и скъпи рокли на Русата Златка.

Златена и друг път е отваряла дискусия за родните марки в своя YоuTube канал, купувайки си определени артикули и позирайки с тях пред своите последователи. Уви, Златка Райкова получи доста ниска оценка по съотношение цена-качество.

Първото лошо впечатление на Златена идва от изключително скъпата доставка. Клиентката е платила над 12 лв., за да получи поръчаните дрехи, и то до офис на Еконт. Получава се така, защото продавачът не изпраща стоката от офис на логистичната фирма, а поръчва куриер, който да дойде на място и да вземе пратката. „Това е несериозно и изключително оскъпява доставката до крайни потребител. Неуважително е към вашите клиенти“, негодува влогърката.

Нататък разочарованията растат. В пратката няма нито формуляр за връщане на стоката, нито касова бележка. „На практика вие няма как да докажете, че сте си закупили тези артикули от Bless“, възмутена е Златена.

Но най-големият проблем е в самите дрехи. За тези високи цени влогърката очаква качествени материи и безупречен шев. Вместо това една от роклите, чиято стандартна цена е 159 лв., се оказва толкова неудобна и боцкаща заради пайетите, че Златена няма търпение да я съблече. „Не бих могла да я нося, неизползваема е. Пайетите буквално дерат кожата ми. Намалена е на 59 лв., но и те са много“, ядосва се влогърката.

Останалите два артикула, които е поръчала, също нямат уау ефект – размерите не отговарят, стоят странно по тялото и кройката не е доизкусурена.

Тук е моментът да отбележим, че модната линия на Златка Райкова се смята за изключително луксозна и далеч не е по джоба на всеки. Цените на роклите започват от 100 лева нагоре, освен ако не тече промоция.

Вижте видеото за повече подробности.

2 Коментара
  1. […] Първото лошо впечатление на Златена идва от изключително скъпата доставка. Клиентката е платила над 12 лв., за да получи поръчаните дрехи, и то до офис на Еконт.Но най-лошото предстои. Вижте всичко по темата и ВИДЕОТО ТУК. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече