Баровците на Слави: Синът на Тошко Йорданов пили гуми с кола за 50 000 лв.

0

- Advertisement -

Дясната ръка на чалгаря Слави Трифонов и тартор в партията му „Има такъв народ” – Тошко Йорданов Хаджитодоров, крие семейството си по примера на своя шеф.

Оказва се обаче, че и жена му, и синът му са напред в бизнес делата, докато той го раздава скромен човечец. Сценаристът на Дългия е женен за издателката Деляна Хаджитодорова от 1995 г. Според справка в Търговския регистър на нейно име се водят две фирми – „Ди Ес Ти Медия” и „Си Би Ел Компания”. Първата от тях към момента не функционира, но втората продължава да работи. Като предмет на дейност на двата бизнеса на Тошковата жена са вписани почти сходни неща.

Действащата Си Би Ел се занимава с издателска дейност, вътрешен и международен туризъм, посредническа, комисионерска, счетоводна, консултантска дейност, търговия с авточасти, строителство, производство и търговия в областта на леката промишленост, хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство, внос-износ, търговия с химикали, транспортна и таксиметрова дейност и услуги, хотелиерство, ресторантьорство и всяка друга дейност и услуги.

Любопитна подробност е, че и синът на Тошко Йорданов също е бизнесмен въпреки младата си възраст. Сибил е на 24 години, но е съдружник в успешна компания за доставка на медицински консумативи – „Ай Ес Джи медикъл”. Ортак му е неговият набор Иван Клисурски, който пък лъсна в листите на „Има такъв народ” за кандидат-депутати в Сливен, където е на второ място, и в Добрич, където е пети поред.

Лъскавият спортен автомобил на Сибил Хаджитодоров

Синът на сценариста е завършил Националната гимназия за древни езици и култури също като баща си. В социалните мрежи Сибил е известен обаче със скъпото си и високорисково хоби. Той е маниак на тема японски спортни коли и ралита. Собственик е на автомобил уникат – Nissan 350z Nismo, клас MAXI, каквито почти не се срещат на територията на България. Моделът е сред най-бързите и струва около 50 хиляди лева, показва проверка в международни сайтове за търговия с коли.

Сибил няма да бъде ангажиран с политическите трепети на баща си в изборния ден, защото е подал документи за участие в откриването на автомобилния сезон за спортни японски коли, което ще се проведе точно на 3 и 4 април на писта „Дракон” край Пловдив.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече