Родилката Симона Загорова сащиса мрежата: По-слаба не сме я виждали и като тийнейджърка! (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Симона Загорова роди преди няма и месец, а вече е като клечка!

Младата родилка Симона Загорова цъфна в мрежата във вид, който сащиса всички. Толкова слаба, направо кльощава, не сме я виждали никога, дори и като тийнейджърка.

Знаем, че щерката на Глория е предразположена към бързо и лесно трупане на килца, което очевидно е ген. За разлика от майка си обаче, тя все още не се е подлагала на хирургични интервенции. А и защо да го прави, след като програмките за фотошоп стават все по-съвършени…

Едва ли има човек, който не се сеща как е постигната драстичната разлика във визията на Мони след изписването от клиниката и днес. 20 дни по-късно тя показва крачета, които аха да се счупят – толкова са тънки.

За сравнение ще си спомним кадрите от изписването на Мони и бебето, където тя си беше съвсем истинска. С наедряло лице и пищна снага – нещо съвсем нормално за всяка родилка.

Явно обаче Загорова и до днес не може да се отърве от мисълта „какво ще кажат хората“ и продължава да се прави на съвършена, поне в мрежата. Нещо, което според нас, е напълно излишно, защото със или без няколко килограма в повече, тя си е красиво и чаровно момиче.

„Крайно време е да спре да се вълнува от мнението на тъпачки и хейтъри, и да бъде себе си. В пъти по-умна, кадърна и харизматична е от много наши силиконки, така че я горе главата и да не й пука!“, съветват я потребители.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече