Браво! Заради Мария Бакалова „Борат 2” влезе в Гинес

0

- Advertisement -

Мария Бакалова може да не вземе „Оскар”, но името й ще бъде записано в една друга световна класация.

Благодарение на номинацията й за престижното филмово отличие, продукцията, за която е номинирана, влиза в записите на Книгата за рекордите „Гинес”. Категорията, в която ще бъде отредено място на „Борат 2”, е доста нестандартна. Но все пак отличието си е отличие.

Филмът ще бъде записан в графата за изданието с най-дълго заглавие, което ще се бори за награда „Оскар”. Цялото наименование на продукцията е повече от дълго и повече от нестандартно – „Борат Продължението: Доставка на невероятен подкуп за американския режим с цел облагодетелстването на някога великия казахстански народ”. На английски език невероятното умотворение е с цели 110 символа, което скоро едва ли ще бъде надминато като рекорд.

За тези, които не са гледали бележитата продукция, ще разкажем, че тя проследява живота на журналиста Борат Сагдиев. В ролята на казахстанеца влиза Саша Барън Коен. А Мария Бакалова изиграва – Тутар Сагдиев. Тя е дъщеря на Борат. Играта на нашенката е повече от впечатляваща. Не остава незабелязана и от световните критици. Което й носи номинацията, направила я още по-известна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече