Страхът от старостта не прощава: Есил Дюран се докара на Емилия! (51-годишната певица „изтри“ лицето си)

0

- Advertisement -

Есил Дюран мина всички граници на нормалното в последните си снимки!

Есил Дюран беше една от чалга дивите, които гордо и смело крачеха през годините, без да им пука от възрастта. Уж!… Оказа се обаче, че ужасът от старостта не подмина и нея.

От последните снимки, които 51-годишната певица публикува в мрежата преди часове, май ни гледа не тя, а колежката й Емилия. Приликата с жената на Жорж Башур вероятно не е търсена целенасочено, но е факт.

Потресени потребители споделиха, че са „мигали на парцали“ няколко минути, преди да асимилират коя от двете точно гледат. Не, Есил Дюран не е лягала под ножа за цялостно скулптуриране и подмладяване на фейса, но брутално е прекалила с филтрите.

Снимките й са „барнати“ дотам, че от реалния й образ не е останала и следа. „Подобрен“ е не само тенът и структурата на кожата, но и целият овал на лицето, който малко или много вече се поддава на гравитацията.

Носът, устните, скулите, челюстта и брадичката – всичко това е видимо коригирано от програмките за разкрасяване и подмладяване. Вярно, че се получило успешно, но има само един проблем – това лице няма нищо общо с лицето на Есил.

За сравнение прилагаме няколко естествени снимки на певицата от близкото минало, а вие сами може да откриете разликите или по-скоро приликите…

„Суета и комплекси! Защо в България жените нямат малко повече увереност и самочувствие?! Да вземат пример от една Мерил Стрийп или София Лорен – носят си годините с класа, не се правят на млади и пак са в пъти по-привлекателни от нашите пластмаси“, коментират в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече