Соня Васи, кого лъжеш – нас или себе си?! (Вижте какво лице показа в мрежата)

0

- Advertisement -

Соня Васи се докара по-младолика и от щерка си Бриана!

51-годишната Соня Васи – да, именно тя ни гледа невинно от снимката, облечена с плетен пуловер в цвят пепел от рози. Бързаме да уточним, за да не се чудите коя, аджеба, е тази девойка. Ами… Соня Васи е.

Или поне това се опитва да внуши някогашната слабост на братя Аргирови, която емигрира в Америка преди десетилетия. Соня Васи е позната у нас като модел, певица и дизайнер. И макар че не се е мяркала на екран от години, хората все пак си спомнят отлично лицето й.

И… смеем да твърдим, че то няма нищо общо с това от последната снимка. На кадъра Васи изглежда по-младолика и от собствената си щерка Бриана, а това, както се сещаме, е невъзможно.

Отдалеч личи, че тук не става дума за реална пластична операция, а за използването на солидна доза подмладяващи програмки на телефона. Соня Васи така се е унесла с филтрите, че е напът да се върне към детската си възраст. Не, че няма и такава възможност в програмите…

Признаваме, че личицето й действително изглежда прелестно, свежо, невинно и каквото още се сетите. „Малкият“ проблем обаче е, че вместо възхита, то предизвика откровени подигравки сред потребителите.

„Това не е Васи. Това е анимираният й образ!… Кого лъже тази жена – нас или себе си?! И що си мисли, че сме забравили годините и физиономията й?! Явно синдромът на българската кифла не е подминал и нея – нищо, че избяга чак зад океана“, коментират в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече