Бабо, защо ти е толкова голяма главата?!… Моника Валериева се обезобрази с фотошоп! (СНИМКА)

0

- Advertisement -

Моника Валериева се направи на… нещо неопределено с фотошопа!

„Бабо, защо ти е толкова голяма главата?!“ – перифразираме по вечната приказка за Червената шапчица, при вида на плеймейтката Моника Валериева.

На една от последните си снимки в мрежата тя изглежда меко казано нелепо и прилича на нещо неопределено, но не и на нормално развит човек.

Както сами виждате и без лупа, главата на Моника е огромна, в сравнение с тялото. Същото се отнася и за ръцете й – дланите и пръстите. На фона на останалата част от нея те са направо гротескни.

Очевидно е, че тя или някой от екипа й са направили отчаят опит да я изкарат свръх слаба и стройна, но вместо ефект, се е получил очебиен дефект.

След фотошопа кръстчето на Мона е на път да се скърши всеки момент, а ръцете от китките до раменете са едно към едно като тези на гладуващите дечица в Сомалия.

Положението с краката е същото, но може би всичко това щеше да остане незабелязано, ако някой се беше погрижил не само за тялото, но и за главата й.

„Моника, уволни човека, който ти причини това или изкарай някой и друг урок по фотошоп, ако снимката е твое дело. Смешно е, момиче!“, съветват я потребители в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече