Вижте знойната мадама, която замени Черната Златка – СНИМКИ! (+Какво каза Виолета Иванова само пред Show)

3

- Advertisement -

Фитнес модел със съвършено тяло, персонален треньор с много последователи в мрежата, изключително красива и чаровна майка на две деца. Това е новата жена до Кирил Танев, която замени Златка Димитрова. Изгората на фитнес инструктора се казва Виолета Иванова и също като него помага на своите последователи да отслабнат и влязат бързо във форма с различни тренировки.

Виолета и Кирил Танев започват афера още докато той е с Черната Златка. Запознават се в УТОпичния лагер на Танев. Тя е разведена жена, с две деца, а той има вече 2-годишна връзка с плеймейтката, която е започнала да му омръзва.

Разбирайки, че й кръшка, Златка Димитрова веднага му показва вратата. Той пък не губи много време в извинения и кахъри, а започва да твори нови проекти със знойната мадама. Тези дни двамата дори пуснаха общ влог, в който показват интензивни тренировки. Видеото бързо доби широка популярност и се превърна във вайръл най-вече заради изключително горещата визия на Виолета.

Танев планира още много проекти с Вили така, както правеше и със Златка. Малко след като се запознаха с плеймейтката, фитнес инструкторът започна да я снима различни видеа, демонстрирайки постиженията от режимите му.

Междувременно самата Виолета се свръза с нас и категорично отрече слуховете, че тя е жената до Кирил. Ето какво каза:

Не съм новата жена до Кирил Танев! Имам професионални отношения с него от много години! Щастливо омъжена съм, майка на две деца, с Танев ме свързва единствено работата и фитнеса, той е и мой треньор, подготвя ме за състезания, когато реша да  участвам! Работим заедно по  различни проекти и мога да кажа, че всичко, което съм научила, като треньор и трениращ, съм го научила от него, за което съм му благодарна! Той си има личен живот, както и аз мой и  винаги сме поставяли граници между личния си живот и взаимната работа!

3 Коментара
  1. […] Пред свои приятелки плеймейтката изразила съмнение, че Кирил през цялото време я е използвал заради нейната известност. Вижте какво още е казала Златка, както и снимки на новата му ТУК. […]

  2. Рали казва

    Аз мисля, че това е жената но последователността на събитията и реда на запознаството е тотално различна и причината е друга 🙂

    Само предполагате 🙂

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече