Нечувано: Андреа се показа с целулит и… странни устни! (Виж я почти естествена)

0

- Advertisement -

Андреа изуми всички като лъсна в мрежата с видим целулит!

Бившата половинка на Кубрат Пулев – Андреа, направи нещо, което никой вече не очакваше от нея. А именно – позволи в профила й в мрежата да се появи недотам обработена с фотошоп и филтри снимка.

На кадъра чалга певицата е на почивка в Дубай и е нагазила до колене в морето. Какво бе изумлението на потребителите обаче, когато с просто око забелязаха солидния целулит по дясното бедро на Теодорка (както е истинското й име).

Погледнете и сами ще установите, че крачетата й са близо до естествените – с присъщия за почти всички жени целулит и пухкави коленца. Нещо, което от години Андреа всячески се стреми да прикрие и премахне от фотосите си.

Нещо повече – устните й далеч не са тези, които гледаме по рекламните й плакати и фотосесии. Може би, защото е снимана отдалеч, са преценили, че няма кой толкова да се вгледа в джуките. Които са с доста странна форма – горната устна е доста тънка, а долната стои по-скоро разлята…

Дори овалът на лицето й не е така старателно заострен към брадичката, както е „запазената й марка“. Казано накратко – виждаме я полунатурална, тъй като очевидно снимките все пак са си пипнати леко.

Тъкмо се зарадвахме обаче и Андреа си върна старата слава с друг фотос. Още вечерта тя качи кадър, на който явно е с перука и крие лицето си с очила.

Няма как да се скрие обаче фактът, че това лице няма нищо общо с нейното. Някой умело я е докарал като копие на ранната Мадона, която, както знаем, няма дори минимална прилика с Теодора Андреева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече