Дара се пусна в окаян вид, фенове притеснени за психичното й здраве! (СНИМКИ)

1

- Advertisement -

Дарина Йотова успя да изплаши феновете си, вместо да ги провокира!

Фурията Дарина Йотова – Дара накара фенове да си леят куршум. Вчера тя публикува свои снимки, на които изглежда меко казано странно и дори окаяно.

С фотосите Дарина целеше да илюстрира ефекта от житния режим на Петър Дънов, който преминала успешно, но не й се отдаде. Първо, защото кадрите не показват почти нищо от тялото й и второ, защото погледът й е на човек със суицидни мисли.

Почти „обърнала очите“, Дара прилича на прясно надрусана и това не остана незабелязано от почитателите й.

Някои от тях сериозно се разтревожиха да не би любимката им да е залитнала по забранените вещества. Други пък се притесниха, че лудетината на Саня Армутлиева има психични проблеми…

Каквато и да е причината – предполагаме, че Дара просто е искала да се направи на оригинална, страхуваме се, че не й се получи.

А колкото до заспалия, унесен поглед – в него няма и грам от съблазънта на изкусителките със закачливо присвитите очи. Затова съветваме певицата да не преиграва и да показва това, което има – естествения си чар и дивотийка.

Колкото до режима на Дънов, нека много да внимава какво хапва в дните след него. Защото, както самата тя отбеляза, грешното захранване може не само да стопи постигнатото, но и да й върне килограмите по две.

1 Коментар
  1. Веселина казва

    Не съм съгласна с написаното, Дара е много естествена и красива без излишен грим и в поза като за духовно осъзнат човек каквато вярвам е!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече