Приятели на Джаферович заплашват пострадалата журналистка от утре да ходи с автобуса (Или въобще да не ходи)

1

- Advertisement -

Приятели на светската двойка Евгения и Ваня Джаферович се активизираха във Фейсбук в защита на семейството. След поста на бившия футболист, който се застъпи за съпругата си и оправда действията й срещу журналистката Наталия Радославова, заваляха обидни коментари срещу зам. главната редакторка на „Монитор“.

Някои от фейсбук приятелите на Джаферович стигнаха и по-далеч, като открито отправиха заплахи срещу Радославова. „Покажи ми само колата на дамата и от утре ще пътува с автобус и няма да има вариант някой да и пречи! А колкото до връзките и във въпросното районно, може да си ги премерим и да я видя дали и в автобуса ще може да се качва…“, гневно реагира авер от френдлистата на Ваня Джаферович.

Макар риалити героят да не е харесал заплашителния коментар, той го е оставил на стената си, вместо да го изтрие, за да не се подбужда допълнителна агресия.

Реакцията на последователите му бе по повод пост на Ваня, в който се кани да съди „Монитор“ заради публикация с невярна информация. Материалиът е по повод инцидента между жена му и зам. главната редакторка на вестника.

„Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма движение, пресича, отваря вратата и почва да помага на децата да влязат. В този момент друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.

Сега – представете си ситуацията, защото на мен ми се е случвало много пъти. Виждаш, че някой спира, с децата е (или за училище, или за градина), нормално е да изчакаш… човешко е някак, нали?

Тази госпожа обаче започва да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това тръгва заплашително с колата към Жени, без да спира. Докато децата ни се качват.

В този момент става спречкване между двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата ситуация още по-абсурдна. Жени реагира в опит да защити децата си; може би по-бурно от вербална гледна точка, но толкова. Удари в лицето гарантирам, че не е имало, но ситуацията е “майка срещу майка, дума срещу дума”.

След това разбираме, че госпожата е и заместник главен редактор в „Монитор“ и те са пуснали тази статия, без да търсят мнението от Жени (втората страна в случая). В нея пише, че са нанесени физически повреди, ритници върху колата и какви ли не други лъжи и клевети, които ние няма как да подминем.

Пък дори да познаваш всички служители в системите, защото си “монитор на правдата“, пише Ваня Джаферович.

Припомняме, че ситуацията се разиграва миналия четвъртък, като по думите на журналистката, съпругата на бившия футболист ритнала колата й с крака и й ударила шамар преди момченцето й.

1 Коментар
  1. […] скандала с нападнатата от Жени Джаферович журналистка Наталия Радославова, футболната съпруга изчезна от социалните мрежи, […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече