Карбовски на дъното! Готов да целува краката на бившата си за работа!

0

- Advertisement -

Мартин Карбовски е готов да направи всичко за бившата си жена Марта Евтимова. Но не защото е пламнала старата искра, а защото тя вече заема важен пост в Нова телевизия.

Евтимова ще оглави дирекция „Актуални предавания” в една от най-рейтинговите телевизии, което за Карбовски е шанс да се върне на екран.

Ще припомним, че той беше буквално натирен от Би Ти Ви след разигралия се скандал с разкритията, които направи Миглена Каканашева – Мегз.

От момента, в който конкурента на Нова свали „Втори план” от екран, Карбовски е безработен и безпаричен, знае се в гилдията. Не е вярно това, че контрактът му е изтекъл и той си е прибрал всички заработени пари.

За всеки един е ясно, че скандалът с дизайнерката му изяде хляба. И Мартин си тръгна от телевизията без пукнат заделен лев джоба.

Именно поради това високата позиция, която бившата му заема, е шанс да закърпи положението.

Как точно тя ще реагира на молбите му, които според хора от кухнята на телевизията, вече са започнали, ще стане ясно в близките седмици. Едва ли от раз тя ще успее да намърда Карбовски в Нова. Но ако помежду им е останало нещо, то чувствата ще се реализират в екранно време, не в друго.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече