Графа изнерви посетителите на столичен МОЛ! Буташе им се в лицата БЕЗ МАСКА

0

- Advertisement -

Влади Ампов-Графа не разбира колко сериозна е пандемията и не спазва стриктно противоепидемичните мерки. Певецът нарушава заповедта на здравния министър за задължително носене на маски в закрити обществени пространства, а през уикенда си позволи да влезе с открито лице и в мола. Издънката му не остана незабелязана за папараците на „Уикенд” и те я запечатаха в няколко кадъра, които ще предизвикат ужас
у докторите в НОЩ Мутафчийски, Кантарджиев и Кунчев. Графа пристигна в мола с джипа си, който кара вече цяла година.

Возилото е изкючително луксозно, но собственикът му не го поддържа, държи го мръсно. Говори се, че певецът е купил всъдехода с огромна отстъпка, като за разликата в цената е правил реклама на фирмата продавач.
Спрял на закрития паркинг в търговския център, Ампов слезе от колата с двете си деца – Крис и Никол. Хлапетата носеха противогрипни маски, но не и таткото. Устата и носът му останаха непокрити дори когато с домочадието му хлътнаха през входа, водещ към многобройните магазини. Настроението на Влади не беше никак добро. Той говореше разпалено с наследниците си, а отстрани изглеждаше така, сякаш им се кара. Децата слушаха внимателно татко си и не му противоречаха. Един човек липсваше в компанията – Мария, майката на Крис и Никол. Но пък именно тя беше причината за посещението на близките й в мола в навечерието на 8 март. Графа и децата бяха на шопинг в търговския център, за да купят подарък, с който да я изненадат за празника. При обиколката си из бутиците Ампов си даде сметка, че може да отнесе глоба за неспазване на противоепидемичните мерки, и най-накрая сложи маска. Физиономията си музикантът покри с черно парче плат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече