Убийствен ултиматум държи Рачков на сцената! Комикът взима огромен хонорар, но на каква цена? (ВИЖТЕ)

0

- Advertisement -

Димитър Рачков официално е най-скъпоплатеното лице в тв ефира. Комикът се завърна със собствено шоу по Нова телевизия миналата неделя, а рейтинът бе размазващо висок, достигайки немислимите 2,54 милиона зрители! Оказва се, че актьорът получава и доста солидно възнаграждение за изключителната си популярност.

За всяко издание на „Забраненото шоу на Рачков”, Митко ще получава сумата от 20 000 лева. Хонорарът е предварително договорен, но с едно важно условие. Гледаемостта не бива да пада под 1 милион зрители – нещо, което сега комикът постига с лекота, но скоро на зрителите ще им доскучее и трудно ще достига огромната цифра. Да не говорим, че още първото шоу си беше претоплена манджа, а какво остава за следващите.

Поне една трета от първото му издание бе повторение на смешките от театралния спектакъл със същото име, с който актьорът вече от години обикаля страната. Още от самото начало „Забраненото шоу на Рачков” напомни за нещо познато, пише „Уикенд“.

Скечът, с който предаването бе открито, очевидно бе заимстван от отдавна спряната поредица „Пълна лудница” на „Господари на ефира” – с Жоро Бекъма и Мама Божка – Мария Сапунджиева. Когато към Рачков се присъедини Краси Радков, нещата съвсем започнаха да изглеждат познати, тъй като именно любимият актьор на Слави Трифонов бе гост в шумно рекламираното издание на „Забраненото шоу” в софийската зала „Арена Армеец” миналата есен.

Самият старт на шоуто в залата бе едно към едно взет от театралния му спектакъл. Като се започне от репликата „Не ми е лош декорът”, мине се през голата бебешка снимка на водещия и забележките за неговата „антенка”, която подсказвала, че един ден ще се занимава с телевизия, и се стигне до детската снимка с фотоапарата върху „антенката”, всичко е играно десетки пъти от Рачков във всевъзможни зали в страната ни, в които е представял своето „забранено шоу”.

При сравнително добра памет всеки, който е ходил да го гледа в театър, можеше да изрецитира смешките, които звездата изстреля пред камерите.

Смешките на Любо Нейков, за разлика от неговото лично присъствие пред камерите, също не бяха никаква изненада. С тях „Забраненото шоу” заприлича на клонинг на „Комиците”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече