Софка не ще предпазни маски, Лоренцо зове да се разцепим

0

- Advertisement -

Призивът „Маските свалете!” вече придоби нов смисъл. Това не се отнася до разкриване самоличността на изпълнител от „Маскираният певец” с „Долу маската”, нито пък важи за политици, които да покажат истинските си лица. Сега вече за маски се говори единствено по отношение на Ковид пандемията.

Именно на последното е заложила Софи Маринова, която пусна кючек с рап елементи в дует със сина си Лоренцо.  Ромската перла зове да свалим предпазните маски,  да се отдадем на купони, „да пеем и да си налеем” пълни чаши. Тийнейджърът,  койтоприпява и рапира в парчето пък  непрестанно повтаря в рефрена: „Хайде, мами, газ! Оборотите на макс! … Да се кефим и да се разцепим”.

За да е по-убедителна, във видеото Софка дори сменя тоалета и остава в облекло на кючекчийка, като демонстрира танцьорските си умения в полупрозрачен тоалет, от който издайнечески се показва част голата й… гръд.

И като оставим настрана, че иначе това си едно купонджийско чалгаджийско парче, се питаме къде точно би могло да се случи тази танцова вакханалия в аспекта на третата Ковид вълна? И при положение, че ресторантите отвориха при уж определени условия, а нощните заведения – чак на 1 април, според властите?

Иначе кючекът може спокойно да се превърне в химн на антиваксърите и на любителите на нощни забавления, гласят някои от коментарите под видеото.

За отбелязване е, че повечето певци, участващи в тв шоу, използват момента, докато са на „гребена на вълната”, сиреч на синия екран, да се отчетат с нови видеа. Така де – скандалът и рекламата продават!

Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече