Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Лора Георгиева съска и завижда! Не може да се вреди във вечерните новини - Новини от шоубизнеса

Лора Георгиева съска и завижда! Не може да се вреди във вечерните новини

0

- Advertisement -

Лора Георгиева, най-новото попълнение в екипа на Нова телевизия, що се отнася до прогнозата за времето, ще се окаже скрита лимонка.

Макар че започна работа в телевизията преди по-малко от три месеца, тя вече е с големи амбиции да се развие. И от просто момиче, което казва прогнозата за времето, да се превърне в ценен кадър за една от най-гледаните телевизии. Това обаче не й се получава за момента.

Колкото и големи да са амбициите й, на този етап половинката на убития бизнесмен Борислав Манджуков, се появява на екран само сутрин и на обяд. Тя все още не си е извоювала правото да казва дали ще вали непосредствено след централната новинарска емисия малко преди 20:00 часа всеки ден.

Към днешна дата в този часови пояс са се намърдали колежките й Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. И не пускат хляба, каквото и да става.

Ще припомним, че наскоро и двете основни синоптички на Нова ползваха отпуск. Това обаче не отвори вратите пред Лора Георгиева. Когато се налагаше някой да замества, честта се падаше на Николай Василковски – единствения мъж в екипа на телевизията, ангажиран да представя прогнозата за времето.

Това обаче за нищо на света не отказвало красивата брюнетка от намерението й да се добере до праймтайма, а оттам да отскочи още повече в кариерата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече