Алилуя! Мара Отварачката се отказа да пише книга за живота си

0

- Advertisement -

„Бях решила да напиша книга за живота си, но се консултирах и ми казаха, че е твърде рано, че не е сериозно да правя мемоари на този етап“, успокои Мария целокупния български народ.

Идеята за книга й дошла, след последното й решение да напусне музикалната сцена. От скука и чудене какво да прави по цял ден, на 39-годишната певица, известна като Мара Отварачката, й хрумнало да напише роман за живота си.

Планирала да разкаже за старта на кариерата си и всички перипетии, през които преминала, но в един момент осъзнала, че няма чак кой знае какво за разказване. Затова консултантът тактично я разубедил, тъй като смятал, че щяла да се изложи.

„Ако трябва да бъда много откровена, трябва да си призная, че бях като изпаднала в летаргия и доста тъжна. Занимавах се с всякакви други неща, които са в моята област или са свързани индиректно.

Не бих искала да се наричам инфлуенсър. Имаше много спекулации по тази тема. Последователите ми в социалната мрежа са такива заради 20-годишния труд, който имам зад гърба ми, а не защото се опитвам да бъда част от новия свят“, коментира Мария в интервю за „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече