Баба Глория гушна Галина за първи път! Отнесе я у дома!

0

- Advertisement -

Малката Галина, първата внучка на чалга идола Глория, се прибра у дома.

Щерката на Симона Загорова и Даниел проплака на 25 февруари. И само няколко дни по-късно щастливото семейство се събра пред вратите на болничното заведение, за да приветства новото си попълнение.

На изписването на младата майка и първата й рожба се събраха най-близките хора. Очаквано или не отсъстваше дядото – бившият съпруг на Глория Илия Загорова не дойде. Донякъде липсата му се оправдава от затрудненото пътуване покрай ковид-кризата. Запознати обаче твърдят, че певицата е тази, която настояла Илия да остане в страни и да пропусне този важен момент от живота на дъщеря си и внучка си.
Това като че ли е по-достоверната версия. Ще припомним, че преди години, когато беше абитуриентския бал на Симона, Загоров отново липсваше.

И все пак събитието беше във вида, който трябва да е. За деня Глория беше наела професионален фотограф. А таткото Даниел изненада половинката си с огромен букет червени рози.

Близки до семейството споделят, че на този етап младите родители и бебето ще живеят под един покрив с тъщата, колкото и да се говори, че отношенията между Даниел и Глория не са цветущи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече