Никой не иска Галя Щърбева (Бившата водеща искала космическа заплата)

0

- Advertisement -

Цели 10 месеца след като бе принудена да напусне Нова телевизия, Галя Щърбева още не може да прежали кариерата си на екран и се натиска да я вземат в Би Ти Ви. Тя бе поканена за седмичен коментатор в „Преди обед”, но според слуховете, се цели в продуцентско място при Светослав Иванов в „120 минути”.

Продуцентката на Светльо Иванов – Марта Евтимова, е напуснала Би Ти Ви, за да се премести в Нова тв, стана ясно през седмицата. Новината много зарадвала Галя, която месеци наред не бе стъпвала в телевизия, преди да я поканят за една седмица в „Преди обед”. Тя веднага намекнала, че може да поеме задълженията на напусналата редакторка, само че хората в Би Ти Ви се престорили, че не разбират намека. Бившата водеща от Нова отдавна се опитва да се намърда в първата частна телевизия.

Само че никой не я искал там. Телевизионерите нямат високо мнение за способностите на Галя, гледат на нея като на посредствен журналист, който в началото на кариерата си е вървял напред, благодарение на добрия си външен вид, а с годините започва да губи това свое предимство. Въпреки всичко Щърбева сериозно се била размечтала за мястото в „120 минути”. Преди години тя правеше подобен неделен следобеден блок по Нова тв – „Комбина”, който водеше заедно с най-добрата си приятелка Лора Крумова.

След като предаването бе свалено от програмата заради незадаволителни резултати, Лора стана водеща на „Събуди се”, а Галя – репортерка. Сега Крумова работи зад кадър в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, а Галя няма ангажименти нито на екран, нито зад камера.

Според слуховете, Щърбева възлагала огромни надежди на гостуването си в „Преди обед”. Лора започна работа в Би Ти Ви именно след такова гостуване. За нейната дружка обаче нещата май ще приключат дотук. Хора от Би Ти Ви подшушнаха пред „Уикенд”, че за мястото на напусналата продуцентка на Светльо Иванов щели да търсят вътрешен човек от телевизията. Заради кризата никой не мислел за назначаване на нови хора, особено пък с претенции на звезди като Галя. „Тя иска да й плащат повече отколкото на другите, а в работата си не е нищо особено”, дразнят се добре запознати източници на „Уикенд”.

Случаят на Щърбева много прилича на този на Мариана Векилска. След като напусна преди време телевизията, за да работи в Брюксел, но не й провървя, тя започна да търси начини да се върне в Би Ти Ви. Но стигна единствено до коментаторско място в „Преди обед”. Сега работи в БНТ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече