Хилда е щастлива: Отваря кръчмата за Баба Марта

0

- Advertisement -

След като Бойко Борисов разпореди еднолично – въпреки разрастващата се зараза от Ковид-19 в страната и въпреки предупрежденията на експертите, ресторантите да отворят за Баба Марта, собствениците на заведения активно започнаха подготовка за това.

Знайно е, че джаз певицата Хилда Казасян, която е и щерка на ненавреме отишлия си от този свят легендарен диригент и музикант Вили Казасян, държи арменски ресторант в столицата.

Очевидно Хилда е много доволна, че вече няма само да журира в новия сезон на „Капките” по вечерно време, но и че ще запълни дните си с работа като собственик на заведението, заедно с партньора си в живота и бизнеса Пламен Иванов.

„Отварямеееее!!!”, щастливо написа написа певицата с вечна 24-каратова усмивка на страницата си във фейсбук. И публикува снимка, на която е видно как тя собственоръчно сваля коледната украса от елхата в ресторанта: „Свалям украсата, която само аз май си видях. Чакаме ви от понеделник при нас си!!!”

Напомняме, че пак по заповед на Баце ресторантите спряха работа с въвеждането на поредния ненавременен локдаун, преливащ ту в твърд, ту в „мек”, преди три месеца. Изобщо, той за пореден път доказа, че прави точно обратното на експертите – отваря и затваря заведенията въпреки препоръките им. Така в началото на сегашната трета вълна, чийто пик се очаква през последната седмица на март, от 1-и отварят ресторантите, а от 1 април – и нощните заведения.

Ина Димитрова, специално за Show.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече