СМРАЗЕНИ! Глория честити на зет си за бебето със съобщение във Фейсбук (Наричала го безхаберник)

0

- Advertisement -

Най-голямата радост сполетя фолк певицата Глория вчера – стана баба на прекрасно момиченце, кръстено на нея. Гордите родители на малката Галина – Симона Загорова и Дани Милушев, побързаха да споделят новината в социалните мрежи и благодариха на лекарския екип.

Една, меко казано, странна подробности обаче забеляза Show.bg.

Глория честити на зет си едно от най-големите събития в живота му чрез съобщение в социалните мрежи. Певицата му написа лаконичното и студено: „Честито, Дани“. Коментарът й бе в отговор на прочувствения и емоционален пост на Милушев: „Най-любимата ми на света от Най-любимата жена на света“, придружен с първи снимки на бебето.

Запознати коментират, че най-вероятно това е единственият начин, по който Глория е честитила на зет си. Двамата дори не са се чули по телефона, тъй като отново били в хладни отношения.

Припомняме, че от самото начало певицата не одобряваше връзката на Симона с Дани, тъй като смята за безхаберник. Даниел прекъснал обучението си в полицейската школа заради нисък успех. Освен образование, той няма надеждна професия и стабилни доходи, което Глория смятала за крайно несериозно и безотговорно. Когато разбрала, че ще става баба, преглътнала избора на дъщеря си с надеждата, че момчето ще се стегне в името на бъдещото си дете.

През 9-те месеца бременност на Симона обаче Даниел не направил нито един опит да си потърси работа и малко преди раждането Глория отново се сдърпала със зет си по темата. Тя имала подозрения, че Милушев е с дъщеря й заради славата и парите и я използва.

Двамата се запознаха в разцвета на кариерата на Симона, когато печелеше доста добре от участия и трупаше известност покрай „Гласът на България“. Заради забременяването амбициите и кариерата на младата певица сега са под въпрос.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече