Ето как Алекс Сърчаджиева си го върна на Ралица Паскалева!

0

- Advertisement -

За сблъсък между Алекс Сърчаджиева и Ралица Паскалева се говори от мига, в който стана ясно, че половинката на Теди Салпаров си тръгва от лекарския сериал „Откраднат живот”, за да поеме „Игри на волята”.

Тогава най-неочаквано обичаната доктор Стилиянова рязко смени посоката на телевизионните си изяви. В тандем с още един от актьорите от поредицата тя измести най-безцеремонно Сърчадижева.

Но ответният удар не закъсня. Алекс намери ново място под слънцето и то точно там, откъдето колежката й си тръгна. Тя не само че получи роля в откраднат живот, но оказа се, че героинята й ще присъства във всяка една от 35 серии до края на поредицата.

Сърчаджиева влиза в ролята на титулуван хирург, щерка на министър. Образът й ще е ключов и очаква се тя ще е сред лицата, които ще сложат край на един от най-успешните родни сериали.

Самата Александра споделя, че влиза в „Откраднат живот” с доза притеснение. Но топлият прием и доброто отношение на екипа бързо й помогнали да се адаптира. И сякаш точно в този момент точно там й е мястото.

Така скоро след като остана без работа Сърчаджиева се оказа в нова, доста по-изгодна позиция, коментират зрителите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече