Азис с поредната болезнена операция на лицето – този път на челюстта! (Плашещо фото)

0

- Advertisement -

Азис се подложи на поредната болезнена операция. Този път фолк певецът се похвали, че си е правил реконструкция на челюстта и брадичката.

„Изграждане на долна челюст и брадичка – трансформацията продължава“, написа Азис в социалната мрежа, където пусна и снимка на новите си контури. Той не пропусна да тагне и специалиста, на който се доверява.

Припомняме, че фолк певецът страда от т.нар. Синдром на Квазимодо – непрестанна нужда от пластични корекции. Неотдавна той си оперира и ушната мида – може би последната останала част, която не бе минавала под ножа. Има изкуствени гръдни импланти, импланти в задните части, скули, удължаване на краката и пениса и т.н.

Решението за изграждането на долната челюст взел малко след като си избръснал дългата брада заради участието си в „Като две капки вода“. След като видял голото си лице на огледалото, Азис изобщо не се харесал и веднага се свързал с хирурга си.

Макар че възстановяването от подобна операция е много бързо, самата пластика е изключително болезнена, разкриват запознати. Певецът е едва в началото на пластиката, която се разделя на няколко етапа. На една от снимките му личи, че нещо странно се е случило с брадичката му и изглежда, меко казано, плашещо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече