Мис България роди депутатска рожба

0

- Advertisement -

В пълно медийно затъмнение на бял свят се появи първата рожба на красавицата и звяра. И въпреки че не става дума за буквално влизане в роля, носителката на короната за най-красива родна нашенка Ваня Пенева направи всичко необходимо, за да остане в тайна кога точно на бял свят се е появила първата й рожба.

Бебето, което е момиченце, е плод на любовта й с депутата Антони Тренчев. Въпреки че мандата му изтече, той може да се похвали със завидни финансови възможности, които навремето се спрягаха за основен движещ мотив между двамата.

Явно обаче има и любов, щом се е стигнало до създаването на поколение.

Както самата Пенчева се похвали онлайн, скоро след раждането на първото им дете, Антони се е решил на още една голяма крачка. След 5-годишна връзка той най-накрая е поискал ръката на своята любима. Поднесъл й е годежен пръстен с огромен камък, който просто не предполага отказ.

Ще припомним, че за връзката помежду им се говори отдавна. Желанието на Ваня обаче да запази колкото е възможно повече от личния си живот в тайна, оказа се, изигра роля. Едва след раждането на бял свят на дъщеричката им, реално стана ясно, че нещата помежду им са наистина сериозни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече