Мис България роди депутатска рожба

0

- Advertisement -

В пълно медийно затъмнение на бял свят се появи първата рожба на красавицата и звяра. И въпреки че не става дума за буквално влизане в роля, носителката на короната за най-красива родна нашенка Ваня Пенева направи всичко необходимо, за да остане в тайна кога точно на бял свят се е появила първата й рожба.

Бебето, което е момиченце, е плод на любовта й с депутата Антони Тренчев. Въпреки че мандата му изтече, той може да се похвали със завидни финансови възможности, които навремето се спрягаха за основен движещ мотив между двамата.

Явно обаче има и любов, щом се е стигнало до създаването на поколение.

Както самата Пенчева се похвали онлайн, скоро след раждането на първото им дете, Антони се е решил на още една голяма крачка. След 5-годишна връзка той най-накрая е поискал ръката на своята любима. Поднесъл й е годежен пръстен с огромен камък, който просто не предполага отказ.

Ще припомним, че за връзката помежду им се говори отдавна. Желанието на Ваня обаче да запази колкото е възможно повече от личния си живот в тайна, оказа се, изигра роля. Едва след раждането на бял свят на дъщеричката им, реално стана ясно, че нещата помежду им са наистина сериозни.

Прегледана: 1317

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече