ПРОКОБА: Чакат ни кошмарни времена

0

- Advertisement -

Ковидът се оказа изключителна заплаха за здравето, живота и свободите на гражданите, икономисти предвиждат тежки икономически и финансови кризи, а несигурността и страхът от бъдещето е обхванал целия свят, засегнат от коварния вирус.

Това ни накара да надникнем в предсказанията на ясновидци и звездобройци от различни епохи, за да разберем дали тази година ще ни донесе облекчение и надежда за по-добри времена, или ще трябва търпеливо да изтърпим и изстрадаме това, което очевидно сами сме си надробили…

Ванга предсказва коронавируса

Великата българска ясновидка Ванга остави много предсказания, макар че не ги датира по години.  На въпросите за бъдещето отговаря обикновено уклончиво. Виденията й не са и за регионални териториални конфликти.

Ванга осъзнава най-важното: в началото на 21 век ще има глобално противопоставяне на най-мощните сили, чиято природа се простира отвъд човешкия опит. Богът и дяволът ще водят люта битка за всяка душа. И пророчицата описва хода и резултатите от тази вечна конфронтация, която е изведена на материален план.

Автентично е предреченото от Ванга в руски документален филм за нея: „Всичко ще се стопи като лед и само едно нещо ще остане непокътнато-славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много жертви. Никой не може да спре Русия. Тя ще помете всичко от пътя си и не само ще продължи, но и ще стане господар на света.” В слwчая тя визира не Владимир Путин, разбира се, а Великия княз Владимир Святославович, олицетворяващ за нея Русия.

Особено внимание тук предизвиква мисълта за жертвите. Съвременните реалности го разкриват в цялото разнообразие от вероятни вариации – светът се разпада пред очите ни, а господар на света са злото и парите, за което българската ясновидка неведнъж е споменавала.  Душите на хората вече са покварени. Но времето на неговото царуване ще е кратко. Световното задкулисие използва най-голямото откритие на 20-и век – интернета, за да укрепи собственото си господство. Превърна много от медиите в средство за манипулация и потискане на населението.

Според племеницата й Красимира Стоянова Ванга предсказва пандемията на Ковид-19. Неотдавна в документален филм по Нова тв тя разказа как се е случил това:

„На една Бъдни вечер през 80-те години, събрахме се на вечеря. Има един обичай по нашия край – в камината сме сложили голямо дърво Бъдник и като изгори се гадае по жарта от него. Ние предложихме на Ванга тя да гадае, обикновено тези гадания са весели, свързани със семейството. Добре си спомням, аз бях седнала до нея и изведнъж виждам как тя, както беше весела, изведнъж й се изопна лицето и започна да нарежда едни неща, все едно ги чете по книга. „Много и незнайни болести ще се появят, хората ще падат по улиците без да са боледували“, казала Ванга.

Тогава не знаехме какво е това, каква ще е тази болест, която без да си боледувал ще падаш“, сподели Стоянова пред камерите на „Ничия земя”.

Именно за това тежко изпитание предупреждава Вангелия Гущерова от отдалеченото българско селце още през 80-те години на миналия век. Тя често се оплаква от незрялостта на човешкия род, но искрено се надява, че духовността щ се върне при хората. Тя съветва да си спомним за собствената си човешка природа, защото не сме роби, а хора, които свише имат право на избор.

Прорицателят Нострадамус вижда климатичните промени и робитите

Изненадващо, но катрените (четиристишия) на най-древния пророк Нострадамус все още са актуални. Средновековният гадател е видял съдбата на човечеството и планетата през вековете. Предсказанията му са многопластови, поради което са трудни за тълкувание.

Ето акцентите за двадесетте години на настоящия век:

–           Климатичните метаморфози и отклоненията от нормата ще повлияят на реколтата. Няма да гладуваме, но ще усетим недостиг на храна.

–           Планетата ще е разтърсена от безпрецедентни магнитни бури. Те не се опасни за строежите, но хората ще страдат от главоболие, като здравословен риск има за  хипертоници и хипотоници.

–           Сибир ще се попадне в сух пояс – това е и причината за пожарите, бушуващи със страшна сила през последните години, обясняват учени, разчитащи катрените. По цялата планета ще има големи наводнения, а реките ще излизат от коритата си. Жертви и разрушения.

–           Хората ще ядосат земята.

–           Третата световна война, според пророка, ще започне при определени условия. Виденията му са, че началото на ужасна кървава касапница ще даде уродливо дете. За съжаление, децата с увреждания не са рядкост. Тук обаче става дума за друго.

Знамението предвижда появата не на човешко дете, а на същество без душа. Така древните тълкуват съвременната роботика: движещо се същество, което няма душа.

Последните прогнози за нашите времена на „казахстанската Ванга” Вера Леон

Вера Леон, с обич наричана от народа „казахстанската Ванга”,  оставя след смъртта си също малки картини от бъдещето.

Цитати от пророчествата й:

–           Дървото на парите пада, повалено от Големия юмрук – паричната система ще се промени.

–           Земята се преобръща – важи за икономиката, тя ще бъде изцяло преразпределена.

–           Много хора излизат от черната вода на светлия бряг. Обяснение: от Изток към Европа се задава бедствие.

Леон посочва също глобални икономически промени по цял свят.

Матрона Московска предрича религиозни сблъсъци в Европа

Плашещи предсказания за Европа и края на света оставя Блажената Матрона Московска (1881 – 1952), пророчица и светица на Руската православна църква.

За Европа тя вещае религиозна кървава конфронтация. Военните ще се опитат да въведат ред, но успехът им е малко вероятен.

Матрона предрича и тежък конфликт , който ще започне, след като между „всички приятелски страни” настъпи раздор. Според нея този конфликт ще от световен мащаб и може да доведе до множество жертви и залез на Човечеството.

Медиумът Волф Месинг вещае нов Пророк и религия, обединяваща народите

За разлика от други световноизвестни ясновидци, прогнозите на Волф Месинг са ясно разделени по години.  Той успява да предвиди Втората Световна война, точната дата на края й, датира също смъртта на Сталин, а вижда и времето на собствената си преход в отвъдното.

Затова се смята, че прогнозите му за близкото време има голяма вероятност да сбъднат.

Според него съвсем скоро сред световния хаос ще се появи велик пророк, който ще създаде религия, обединяваща впоследствие всички народи, а войните ще бъдат забравени.  Русия ще се скара с целия свят, но ще постигне надмощие, създадено от потта и кръвта на народа…

Астрологът Павел Глоба е оптимист

Известният и у нас руски астролог Павел Глоба е оптимист. Звездните му изчисления показват планетарен прелом в настоящите времена. Годината на Белия метален бик като никоя друга е подходяща за началото на грандиозен новаторски проект, обединяващ различни държави и народи.

Според Глоба историческият прелом е продиктуван от свързването на планетите-гиганти Юпитер и Сатурн. Рядко астрологично събитие, поставящо човечеството на прага на кардинална промяна.

Глоба обещава появата на нови политици, въвеждането на нови социални лостове за хората, като предвижда промени и в родното си руско правителство.

Източници: mirtesen.ru, tj.sputniknews.ru, fushki.net, zen.yandex.ru

Превод и редакция специално за Show.bg: Ина Димитрова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече