„Последният печели“ прелива от гафове! Кой от кой по-куриозен?!

0

- Advertisement -

Книга с всички гафове от първия сезон на „Последният печели” по БНТ 1 могат да издадат неговите продуценти. Забавната телевизионна игра, която замести в ефира дълогодишното предаване „Стани богат” вече има над 100 издания, но въпреки опита, който натрупа екипа, издънките в него не спират.


По регламент в забавно-познавателната игра участват четирима играчи, състои се от три кръга с различни сфери на познанието, в които въпросите са с различна точкова стойност. След края на всеки кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи. Всеки от участниците получава хонорар от 300 лв, а победителят си тръгва с 600, пише в. „Уикенд“.

Тъй като повечето от играчите са от провинцията, за тяхно улеснение снимките на „Последният печели” са в събота и неделя. Всеки уикенд екипът заснема наведнъж 12 предавания.


Още от старта на предаването на 7 септември гафовете в него валят един след друг. Като водещ на играта, тенорът Орлин Горанов отнася всички негативни критики на зрителите. „Аз съм човек, който се опитва да забавлява хората, да ги занимава, да води
играта, но не съм журналист или актьор”, обяснява водещият.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече