Лют хейт заля „Черешката на тортата“ тази седмица! Вижте защо нападнаха трите участнички

3

- Advertisement -

Лют хейт заля „Черешката на тортата“ тази седмица, като негативната вълна е насочена основно срещу дамите във формата. Домакини са актьорите Стефан Щерев, Владимир Зомбори и Ирмена Чичикова, Мис България 2020 Венцислава Тафкова и радиоводещата Елена Бозова, а последните три отнесоха най-много обиди и подигравки от зрителите.

Те негодуват срещу безумния подбор на участници не само защото смятат, че не известни никому, но най-вече заради представянето им. „Много странна компания тази седмица – домакинята можеше поне да смени вмирисаната блузка, с която готви, а за миската просто нямам думи – имам чувството, че ги избират със закрити очи“, негодуват фенове.

Като първи домакин Бозова отнесе най-много критики, затова че не се е преоблякла при посрещането на гостите. Радиоводещата в действителност от сутринта до официалната вечеря изкара с една и съща моряшка блузка, като дори не се постара да си пооправи косата и да сложи грим. Ястията й също не се сториха впечатляващи на зрителя, а някои от тях се оказаха пълен провал. За капак – на масата нямаше покривка.

Елена Бозова

Като извадена от филм на ужасите пък бе определена актрисата Ирмена Чичикова. „Все едно гледам персонаж от хорър лента е. От тия, дето излизат от кладенец, облечени с дълга бяла нощница и обърнати склери“, коментират я зевзеци. „Толкова е анемична, че само като я погледна и ми редуцира хемоглобина катастрофално“, добавят други.

Основният хейт обаче се изля върху Мис България, която бе сравнена с „настъпана жаба“ заради пластичните си корекции. Претенциите й също подразниха зрителите – Венцислава превзето заяви още в началото, че не консумира лук, чесън, субпродукти и като цяло почти нищо не обичала да яде.

Мис България 2020

„Този път адски се изложихте с подбора на участници. Да не се чудите защо ви е нисък рейтинга“, беснеят зрители.

3 Коментара
  1. […] на тортата“. Това са актьорите Стефан Щерев и Ирмена Чичикова. Двамата са поканени поотделно в предаването, като […]

  2. Ира казва

    Те не са заедно отдавна, но да, бяха двойка дълги години.

  3. боза казва

    Кога ще я махната тая бозова от ефир. Определено няма по голям дразнител от нея…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече