Щедър! Ето как Плевнелиев зарадва Деси Банова за ЧРД! (Екссиноптичката започва при Гала)

0

- Advertisement -

Щедър подарък за рождения ден на Деси Банова е подготвил бившият президент Росен Плевнелиев. Екссиноптичката днес навърши 41 години и бе уважена подобаващо от своя съпруг за празника – с мечтан подарък.

Плевнелиев успял да уреди жена си с нова рубрика в „На кафе“, която ще стартира с новия сезон на предаването наесен. Дотогава Деси ще има време да подготви идейния си проект така, че да избухне с невероятен рейтинг.

Откакто Банова, вече Плевнелиева, роди преди 2 години и половина, тя не е работила, а се отдаде изцяло на отглеждането на малкия Йоан. От близо година насам обаче е нетърпелива отново да се върне в телевизията и постоянно го коментирала със съпруга си. Бившата синоптичка проучила ситуацията в Нова ТВ и под сурдинка разбрала, че едва ли ще се намери място за нея в телевизията.

Плевнелиев обаче се намесил и успял да се разбере с ръководството да я вместят с рубрика в някой от сутрешните блокове – така Деси пак щяла да има време за семейството, а в същото време ще се чувства удовлетворена.

Точно ден преди рождения й ден, Плевнелиев й съобщил, че я искат за водеща на собствена рубрика в „На кафе“. Деси била толкова щастлива от подаръка си, че не се стърпяла и разказала на всичките си близки и приятели, че се връща в телевизията.

А в Нова вече тръгна слух, че Банова ще измести Андреа Банда Банда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече