Петя Дикова с крайно решение: сбогува се с „Култ“ и ролята си на водеща!

0

- Advertisement -

Петя Дикова, която преди месеци даде живот на втория си син, е взела крайното решение да се раздели с ролята си на водеща.

Преди да забременее и да роди Александър през 2019 г. тя водеше предаването „Култ“. След раждането се върна за кратко в тази си роля, като направи документален филм за легендата Стефан Данаилов.

Пред камерата на „Култ“ така и не застана, защото вече мястото беше заето. Такова явно и ще си остане за Дикова, която споделя, че има съвсем други планове.

След като в края на миналата година семейството им се увеличи с Илиян-младши, Пипи не може да си позволи ангажименти, каквито предполага редовната изява на екран.

Тя възнамерява да не се откъсва от телевизията, но все пак да поема единствено задачи на парче. По този начин няма да губи тренинг, ще има някакви доходи, но все пак ще успява да се грижи за всичките мъже, които я чакат у дома.

Още една съществена причина, поради която Дикова няма желание да се върне на старото си работно място, е трагичната кончина на Емил Дилчев. Продуцентът на предаването си отиде от онкологично заболяване през пролетта на миналата година.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече