Столичен квартал пропищя от телевизията на Слави! Готвят бунт!

0

- Advertisement -

Жителите на столичния квартал „Левски-Г” са твърдо решени да дадат отпор на гологлавия водещ Слави Трифонов и на телевизията му.

Мнозина знаят, че „7/8 ТВ” е ситуирана именно в емблематичния квартал. И въпреки че е гост в района на местните, медията не ги защитава и хвали по никакъв начин. Напротив, във всеки удобен момент се вкарва скеч, в който се осмива живеещите в района.

Според местните целенасoчено екипът на Дългия оронва престижа на квартала, което им носи редица негативи. Освен че подигравките са причина за подхвърляния и коментари от страна на близки и приятели, непрестанните шеги по адрес на „Левки-Г” води и до негативни последици за самия район.

Макар и несъзнателно инвеститорите бягат от там, а цената на имотите пада все по-надолу и по-надолу.

Именно поради живеещите в квартала готвят подписка срещу Дългия. Ако тя не доведе до желания резултат, а именно преместване на телевизията на Трифонов, хората са категорични, че са готови да предприемат дори гражданско неподчинение.

Хората от квартала дават и различния пример.

Предаването на Гала „На кафе” се снимало в Нови хан, разказват те. Но нито веднъж водещата или който и да било от екипа й си е позволил да коментира този факт, камо ли да нанесе негативни последици за града. За разлика от Трифоновите дебелашки шеги, от които на жителите им е дошло до гушата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече