Ето защо Рачков отказал да води Капките! Водещият обиден от хонорара!

0

- Advertisement -

Вече категорично е ясна причината, поради която тази година любимият комик Димитър Рачков няма да води „Като две капки вода“. След близо 10 години на сцената на имитаторското шоу актьорът ще бъде заместен от Герасим Георгиев-Геро, когото ще гледаме до Зуека.

Слуховете за рокадата са най-различни – от жесток скандал с Магърдич Халваджиян до неразбирателство между Рачков и Зуека.

Единствено Show.bg успя да разбере истината за решението на комика. Оказва се, че Рачков не бил никак доволен от хонорара си през годините. Той недоволствал, че повечето от звездите на сцената взимат 5 пъти повече от него на вечер, докато той изнася шоуто на гърба си.

Маги му обещавал увеличение, но точно тази година заради кризата с коронавируса се наложило съкращение на бюджета в „Капките“. Така за водещите бил предвиден скромният хонорар от 800 лева на вечер. Проста сметка показва, че за месеца Рачков трябвало да вземе едва 3000 лева, които след облагането с данъци, се стопявали до обикновена заплата на офис асистент.

В същото време покрай шоуто водещите били ангажирани всеки ден от седмицата, а не само по време на лайфовете.

Имайки предвид, че само за 1 час водене на собствения си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“ комикът прибирал 5-цирена сума, постъпленията от „Капките“ му станали напълни излишни.

Не така разсъждавал Зуека, който бил съгласен да води и срещу по-малко пари, стига да има някаква заетост.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече