Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Тошко от „Игри на волята“ още повече се закопа! Никой от участниците не го подкрепи - Новини от шоубизнеса

Тошко от „Игри на волята“ още повече се закопа! Никой от участниците не го подкрепи

0

- Advertisement -

Бившият участник от „Игри на волята“ Тодор Желязков още повече се закопа в последното видео с разкрития от „кухнята“ на предаването, които направи. В 2-часовия лайф, който обещаваше на феновете още преди две седмици, той така и не разкри някакви шокиращи подробности. Освен това, никой от бившите участници не се яви да го подкрепи и потвърди думите му, въпреки обещанията на Тодор, че такива ще има.

„Твърденията му нямат никаква стойност в съда. Той не само няма основание да съди предаването, но и поради липсата на доказателства още повече се закопава“, коментират юристи.

Желязков, по-известен като Тошко Табуретката в крими средите, е получил покана за доброволно изплащане на сумата от 100 000 лева неустойка заради нарушаване на договора. Според клауза в него никой от участниците няма право да издава тайни от шоуто. Тошко не само го направи, но и продължи да отправя обвинения към продукцията заради нередности, случили се в предаването.

За нито една от нередностите обаче той нямаше доказателства. Треньорът по джиу-джицу изрази съмнение, че пъзелите се показвали предварително на някои от участниците, но „нямало как да го докаже“. Той се възмути и как в договора се споменавало за „Рибарска колиба“ и „Див плаж“, а вместо тях имало „Стопанство“ и „Дива река“. Изрази и негодувание от храната в хотела и менюто в „Резиденцията“.

„Обвиненията на ответника са нищожни и не почиват на факти и доказателства. Доколкото знам, адвокатите, наети от продукцията, са истински акули, и ще разкъсат Тодор в съда“, пророкуват запознати.

Вижте цялото видео и преценете сами.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече