Малкоданска кога стана журналист? Фенове беснеят онлайн!

0

- Advertisement -

Цяла плеада от негативни коментари по адрес на Гери Малкоданска се изсипа след преминалото й снощи участие в „Черешката на тортата”.

Причините, поради които зрителите бяха недоволни, не бяха една или две.

От надменното й поведение, до лигавите на момент жестове до това, че си позволи да нарича водещия от БНТ Георги Милков „колега”.

Дългогодишният журналист, който има зад гърба си богата история в професията, който е правил десетки репортажи, анализи и интервюта, си замълча на използваното неведнъж обръщение.

Но това не важи за феновете, които направо не можеха да повярват, колко е пораснало самочувствието на Гергана от предишното й участие до днес.

Да, вярно е, че Малкоданска е завършила специалност журналистика в УНСС, но единственото й появяване на екран е само и единствено, за да разкаже дали утре ще вали. А да, и анонсира кратки клипчета от социалните мрежи по време на участието си при Гала.

Дотам й стигат и капацитетът, и знанията, категорични са почитателите на предаването. Като се четат дори коментари, че само заради къдрокосата синоптичка били готови да сменят канала по време на предаването.

На мнозина им е писнал уж дискретният начин, по който Гери натъртва доброто си материално състояние, който в действителност не е чак толкова дискретен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече