Мария Грънчарова от дълбините: спретна селска междуособица заради коте!

0

- Advertisement -

Скоро не бяхме чували нищо от Мария Грънчарова.

Оказва се, обаче, това е бил по-добрият вариант, защото начинът, по който си припомнихме за певицата, е къде смешен, къде трагичен.

След като години наред изпълнителката, която нашумя с хита „Хайде да си лягаме”, беше извън медийното пространство, тя реши да се появи с разказ.

А разказът беше за една жена, която първо й свила мъжа, а след това и… котето. .

Ще припомним, че през 2018 г. дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров се раздели със съпруга си. Тогава главата на бизнесмена Венци Иванов беше завъртяна от хитра млада въртиопашка. Новата жена така си изигра картите, че Мария не получи каквото и да било обезщетение заради проваления брак.

Сега обаче въпросната Милена Георгиева се опитва всячески да вгорчи живота на Грънчарова. Наскоро й откраднала коте, за което певицата положила големи грижи.

Покрай четириногото се завъртяла страшна драма – кой го кастрирал, кой го чипирал, кой платил, става ясно с много четене с разбиране.

Но факт е, че мнозина не останаха очаровани от начина, по който Грънчарова направи публично достояние неуредиците в личния си живот. Някой я оправдаха с това, че е била силно афектирана.

Но преобладаващата позиция е в посока на това, че има далеч по-съществени казуси за решаване, а не междуособиците между бивша и настояща.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече