Никол Станкулова с гаф в ефир! Гала се изнерви яко!

0

- Advertisement -

Чаровната Никол Станкулова, която се изживява и като панелистка в шоуто на Гала, допусна неволна грешка в ефир. И въпреки че на всеки може да се случи и че не е нещо на живот и смърт, всички от екипа на й направили забележка за несъобразителността.

По време на днешното издание темата на разговор се завъртя около лагерите на смъртта на Адолф Хитлер. Със завидна увереност бившата синоптичка говореше за „Аушвиц“ и „Бирхенау“, като допълни, че това е етап от историята, който предизвиква истински интерес у нея. За жалост никога не е била стъпвала на въпросните слова, разпалено разказваше Никол. До момента, в който изтърси, че Гала усеща нещата различно, защото ги е преживяла.

За момент в студиото настъпи гробна тишина. Отговорът на водещата беше кратък и ясен. Нито е живяла тогава, нито го е преживяла.

И въпреки че Станкулова се опита да замаже положението, че не е имала предвид това, за всички стана ясно – гафът беше на лице. Дори в слушалката от апаратната Никол чула критики и мърморене, че се е изложила по този начин. И още повече – че е поставила шефката си в подобна неудобна ситуация.

Все пак Гала вече не е първа младост. И въпреки че изглежда завидно добре, тя все пак е прехвърлила бариерата от 50 години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече