Николета Маданска се стопи 2 месеца след раждането! Разказва как!

0

- Advertisement -

Половинката на Венелин Петков – Николета Маданска е върнала фигурата си от преди бременността много скоро, след като роди, коментират всички около нея.

Самата тя потвърждава обстоятелството, като дава и точно отговор на въпроса „Как“?

Според  думите й, основното натоварване, което прави и което й помогнало да се върне във форма, са ежедневните разходки сред природата. Добре облечена и екипирана, тя запретвала ръкави и тръгвала в движение.

И ако си мислите, че баби се грижат за малкия Петков, то това не е вярно. Той е редом с майка си навън. За целта семейството инвестирало солидна сума в количка за мъника, но тя е достатъчно удобна, маневрена и стабилна, за да издържи на неравния терен и натоварването.

Така Николета хем се разнообразявала, хем дишала чист въздух, хем калявала малкия си син.

А огромният плюс бил бързото справяне с натрупаните през време на бременността килограми. Ще допълним, че водещата на спортната емисия не беше повишила теглото си драстично. Но все пак имаше корем, от който вече и диря няма.

Истинско чудо за мнозина е как толкова бързо след раждането коремът на Маданска се е прибрал до толкова, че не личи въобще да е раждала толкова скоро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече