Защо бе, Деси: „Фотосесията“ замяза на киборг в главата! (Потресаващи СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Деси Фотосесията започва да прилича на всичко друго, но не и на човек!

Десислава Димитрова или Деси Фотосесията, както е известна, е сред най-култовите бръмчалки у нас. Под „култови“ обаче разбирайте с обратен знак.

Славата й, ако изобщо може да се нарече така, дойде преди години с напъна й да се бори за короната на „Мис Плеймейт“. А прозвището „Фотосесията“ се роди от потресаващото й интервю с Милен Цветков, когото успя да отчая с „умни“ отговори.

Да, по онова време Деси Фотосесията със сигурност не се радваше на лице ала Моника Белучи или Адриана Лима, но към днешна дата положението е просто трагично.

Димитрова все по-малко прилича на човек в суратя (казано по народному) и моментално би била одобрена за роля на извънземно или киборг в холивудска треторазрядна продукция. При това без да се налага специален грим…

Както сами виждате от снимките, лицето на Десислава е… как да кажем – трудно за описание. А като се замислиш, че е давала пари (дори и да са чужди), за да си причини това нещо, ти иде да заплачеш.

Огромна гротескна уста, издялани като със секира скули, четвъртито лице и дотам изострена брадичка, че ако те докосне, ще ти потече кръв… Е те това представлява днес Деси Фотосесията.

Няма да споменаваме мимики, излъчване на лицето, чар и други човешки черти – такива при нея липсват отдавна. „Въпросът в задачата е що бе, Десо?! Кой дебил ти е платил за това, кой слепец ще те хареса и кой е пластичният хирург, който трябва да си скъса дипломата тутакси“, пишат в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече