След развод и смърт на любима – жена отново разби сърцето на Юксел Кадриев

0

- Advertisement -

Юксел Кадриев отново страда, съкрушен от любовна мъка.

След като преживя на няколко пъти драми в личен план – първо развод със съпругата му Бонка, а след това и смъртта на красавицата Диди Янкова, с която имаше пламенна връзка, сега друга жена отново го е накарала да страда.

С послание в социалните мрежи, отправено към нея или към небитието, Кадриев разказва колко трудно е да обичаме.

Пита някого, нея може би, какво трябва да се случи с невъзможната любов. И размишлява, че едно е да избираш с кого да общуваш, но съвсем различно е да насочиш сърцето в кого да се влюби.

Никой не избира на кого да даде сърцето си и топлината в него. И никой не пита обаче как продължава пътя, когато любовта не е споделена. А за буцата в гърлото, която тежи, толкова много тежи, и дума не става. А тя пречи, пречи да поемеш глътка въздух.

Тези и още размишления в есеистична форма четата последователите на водещия и се питат коя е мистериозната жена, създала у него въпросните трепетни чувства и размисли.

Ще припомним, че преди време се заговори за тайнствена гъркиня, която влязла в живота на Юксел с гръм и трясък. Той бил толкова влюбен в нея, че пътувал всеки уикенд до южната ни съседка, само и само да прекара няколко часа с любимата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече