Милица Гладнишка се появи вталена в „Черешката на тортата“! (ето как топи мазнинките)

0

- Advertisement -

Зрителите веднага забелязаха промяната в чаровницата!

Вечно усмихнатата и чаровна Милица Гладнишка е участник в тазседмичното предаване „Черешката на тортата“. Но вместо с кулинарните си умения, шашна зрителите с подобрената си и доста вталена визия.

От пръв поглед прави впечатление, че актрисата е отслабнала и изглежда в пъти по-привлекателно. Разбира се, тя и днес не може да мине за слаба, но не й е и нужно, тъй като пищната хубост е нейна запазена марка и й отива.

Въпреки това Гладнишка очевидно е положила усилия, които са дали резултат. Според близки до нея източници тя не се е отпуснала по време на карантината, а точно обратното – решила е да използва времето за промяна.

Милица започнала да спортува в домашни условия като с приоритет й са кардиото и упраженията със собствено тегло. Добър ефект имали и тренировките по пилатес, за които ни е нужна само една постелка и нищо повече. А клипчета с упражнения в мрежата има колкото щеш.

Паралелно с това актрисата променила и храненето си като основната забрана е да се яде след 20 часа вечерта. Тя се отказала от изкушаващия, но вреден навик да дъвче нещо пред телевизора, от което се пълнее най-бързо и незабележимо.

А след като ограничила сладкишите и въглехидратите дотам, че си ги позволява само в един-два „мръсни“ дни в седмицата, мазнинките започнали да се топят. Поздравяваме я за волята и признаваме, че изглежда чудесно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече