САМО И ЕДИНСТВЕНО в Show.bg! Ето кое е гаджето на Алекс Арабаджиева! 21-годишният Венци Изов има ферма за коне (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

От няколко дни в медийното пространство тема номер 1 е новото гадже на Александра Арабаджиева. Милионерската щерка се престраши да публикува няколко снимки с младока в социалната мрежа, но ревниво пази самоличността му в тайна.

Единствено Show.bg успя да научи кой е новият мъж в живота й!

Казва се Венцислав Изов и наистина е престъпно млад. 21-годишното момче също като Алекс се занимава с конни спортове. Той е първият български ездач в Yong Riders Academy. В продължение на няколко години живее в Белгия, където е обучаван от световно известния холандски състезател и треньор Йос Лансинк.

Страстта на Венци към конете е събудена от неговия баща – популярния в тези среди Мирослав Изов, който е собственик на частен конезавод. Заедно със съпругата му Светла създават фермата за коне от породата Тракенер преди повече от 20 години. Днес в семейния бизнес активно се включва и самият Венцислав, като именно така се запознава с Алекс.

Всъщност двамата се знаят от години – били са заедно на редица състезания, печелили са купи… Но тогава Изов още е непълнолетен и едва по-късно Арабаджиева започва да гледа на него с други очи.

Покрай един от най-близките приятели на Алекс – Матей Николов, с Венци започват да се засичат все по-често и милионерската щерка се влюбва. Голямата разлика във възрастта им и 9-годишната й дъщеря не притесняват Изов, нито олигархичното й потекло.

Алекс и Венци

Според запознати обаче по-притеснени са родителите му. Те не одобрявали връзката му с Арабаджиева най-вече заради статута на родителите й Ветко и Маринела Арабаджиеви. Неслучайно не са приели и приятелството й във Фейсбук и предпочитат да стоят настрана от фамилията.

Семейството притежава повече от 40 расови коня и отлична база, но разбира се не може да се мери с богатството на Арабаджиеви. Това не било проблем за Алекс, която била толкова влюбена, че вече мислела за брак с Венцислав Изов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече