Травестит с чалга амбииции се закани на Галена: Ела да си ги премерим!

0

- Advertisement -

Рашия Иванова, или иначе казано травестит от ромски произход, който дава мило и драго, за да се чуе някъде за него, се е захванал с Галена.

Едва ли популярната изпълнителка си има представа за съществуването на въпросната Рашия и едва ли има някакво намерение да се занимава с него/нея.

Но ромското недоразумение прави всичко възможно, за да се появява в полезрението на Галена и да й отправи закани.

Въпросния ром с женски дрехи навсякъде тръби, че популярната пайнерка го била коментирала. Била говорила, че той не може да пее. Затова и й отправя предизвикателство – да застанат една срещу друга или един срещу друг и да си ги премерят. Чий глас е по-добър!

Явно Галена прави всичко възможно, за да го игнорира. Но на свой ред Иванова продължава ли продължава да досажда. Наскоро под кадър на популярната певица Рашия беше коментирала с призив да си комуникират на чат, където да се организира явно среща и състезание помежду им.

Едва ли Галена е отговорила на писанията. Едва ли проявява интерес да се доказва пред когото и да било, още по-малко пред въпросния представител на малцинството.

Но факт е, че дори само с подхвърлянията си, Рашия предизвиква интерес към себе си. Ще припомним, че за първи път се появи онлайн около мача на Кобрата и Джошуа. Тогава уж беше бременна от Пулев с тризнаци?!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече