17 години КРАДАТ от шефа на цирк „Балкански“! (Кой точи от банковата сметка на артиста)

1

- Advertisement -

Повече от 17 години крадат от доайена на цирковото изкуство Александър Балкански. Артистът се оплака, че всеки месец са теглени пари от банковата му сметка. Някаква жена на име Лора си покривала сметките за парно, въпреки че самият Балкански от години не ползва услугите на Топлофикация.

Цирковият артист живее в къща, където се отоплява с пелети и недоумява кой злоупотребява с парите му. „Възможно е да е станала грешка. Блокирал съм сметката си и ще изисквам сумите да ми бъдат възстановени“, обяснява Александър пред репортер на „Минаха години“.

„Усъмних се, защото непрекъснато всеки месец ми удържат по 20-30 лева, а не мога да го видя тва нещо откога е тръгнало. Вписан е номерът на партида в „Топлофикация“ и там да се пращат парите директно от моята сметката“, главата на цирк „Балкански“.

Той не крие, че семейството му изнемогва в коронакризата и все по-трудно свързват двата края. Особено притеснен е за синовете си.

„Съпругата ми взима към 800 лв., защото й се събират 2 пенсии германска и българска. Аз съм по-добре – имам доживотна рента от Министерски съвет – 700 лв. за заслуги към цирковото изкуство в България, плюс моята пенсия от 600 лв., включително 360 лв. от работата ми в Германия. Двамата връзваме нещата, обаче синовете ми – не. Единият има 3 деца, другият – 2. Те също са в моята трупа и досега са разчитали само на заплатите си“, жалва се Александър Балкански.

Той е човекът с най-много камили в България – 14. Покрай кризата се наложило да продаде една, за „закърпят“ месеца.

„Всяка една камила изяжда по 10-12 кг зърно на ден. 14 камили по 10 кг зърно – 140 кг. Едно пале за постелка е за 6 дена. А едно пале струва 800 лева. Страшно сме я закъсали. Опитахме се миналата година през есента да подновим представленията от 4 септември и едва издържахме до 1 ноември. Накрая излезе, че колкото сме спечелили, два пъти повече влязохме вътре. Тогава беше разрешена 30 процента посещаемост, но хората бяха така наплашени, че 5 процента едвам идваха“, оплаква се Балкански

1 Коментар
  1. Маргарита казва

    Боли нали когато крадат от парите ти. Ити заслужуният артист открадна по точно накара едно сираче което преди 40 години работеше в трупата ти на турне в Италия да си заплати сама по точно и взе пари да се заврърне в България след изтичане на договора Ви в Италия.Как се нарича това господин Балкански

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече